Контакты нашего интернет-магазина: Kyivstar: +380683874720 (Viber, WhatsApp, Telegram) Life: +380639490570 Украина Черниговская область г.Чернигов

Щитки (болотники)

Щитки (крылья) KLS Rainy 42mm, 28" black Увеличить

Щитки (крылья) KLS Rainy 42mm, 28" black

Новый товар

877 грн

Описание

Щитки (крылья) KLS Rainy 42mm, 28" black

Набір з переднього та заднього крила для кросових та трекінгових велосипедів, конструкція яких передбачає металеві стійки для жорсткого утримання та надійного захисту.
Ширина крил сумісна з покришками шириною до 42 мм.

Крила KLS Rainy: Комплект пластикових велосипедних крил. Призначені для захисту велосипедиста від дорожнього бруду та вологи, що зриваються з коліс велосипеда, під час руху.

Особливості: виготовлені з міцного та гнучкого пластику; мають поліровану нижню частину, для кращого самоочищення; універсальне кріплення дозволить швидко встановити та демонтувати крила з велосипеда, а також регулювати проміжок між крилом і колесом; переднє крило кріпиться на горилу вилки, за допомогою болта і гайки; заднє крило монтується за перемичку верхніх пер, за допомогою болта і гайки; крила мають додаткові спицевидні упори.

Характеристика: сумісні з велосипедами Сity, Cross і Trekking, з колесами 28" дюймів; товщина металевих упорів – 4 мм; підходять на всі типи рам і під всі види гальм; болтово-гаєчні з'єднання та деталі йдуть в комплекті крил, разом з інструкцією встановлення; матеріал - пластик.

Производители

Просмотренные товары